Programar visita  
   
 
Serveis assistencials Benvinguts a l'EAP Dreta de l'Eixample
Medicina de familia / Pediatria / Odontologia / Geriatria / Infermeria
IMPRIMIR PÀGINA
   
   
Treball social / Atenció a l'usuari
   
         
   
         
   
   
   
   
Medicina de família
 
El metge de família és el professional que vetlla per la salut de la població major de 15 anys.

Els serveis assistencials que ofereix són: prevenció, diagnòstic, tractament i seguiment de malalties, promoció d'hàbits saludables, així com atenció domiciliaria i comunitària.
 
Pediatria
 
El pediatre és el professional que té cura de la salut del nadó i dels nens fins als 15 any.

Realitza el control del desenvolupament dels menors de 15 anys, tasques preventives (vacunes, accidents, etc) i de promoció de la salut dels infants, diagnòstic, tractament i seguiment de les malalties pediàtriques, així com atenció comunitària.
 
Odontologia
 
L'equip d'odontologia té cura de la vostra salut bucodental. Ofereix una sèrie de serveis públics i uns de complementaris.

Els serveis amb cobertura sanitària inclouen les exodòncies, petita cirurgia bucal, el programa del diabètic, de la dona embarassada i el d'odontopediatria. Com a serveis complementaris s'ofereix l'odontologia conservadora, les pròtesis, la implantologia, l'estètica dental, la periodòncia, l'odontopediatria, fèrules o plaques de descàrrega, protectors bucals esportius, ortodòncia per a nens i adults.
   
         
   
   
   
   
Geriatria
 
La unitat de geriatria té la funció de vetllar pels malalts ingressats a les residències de la zona.

Els serveis que ofereix són: suport assistencial, realització de tècniques d'infermeria, tramitació de visita a especialistes i transport sanitari.
 
Infermeria
 
Realitzen tècniques pròpies d'infermeria (injectables, cura de ferides i nafres, ...), seguiment de patologies cròniques, activitats de prevenció i promoció de la salut, així com atenció domiciliaria i comunitària.
 
Treball social
 
La treballadora social és el professional que vetlla per les vostres necessitats socials. Identifica i defineix les demandes i necessitats de la població i dissenya les actuacions necessàries per l'abordatge de problemes socials tant de l'individu com de la seva família. Dona atenció tant al CAP com a domicili. Té una participació comunitària, sent l'element d'enllaç entre les persones i les entitats i l'equip de salut. Participa en la coordinació i desenvolupament de programes sociosanitàris.
   
         
   
       
   
   
Atenció a l'usuari
 
El personal d'atenció a l'usuari és qui us rebrà i informarà quan arribeu al centre.

S'encarrega de donar cita pels professionals sanitaris del centre però també s'ocupa d'altres tràmits administratius com programació de visites a especialistes, proves complementàries, gestió de la targeta sanitària, gestió de reclamacions i suggeriments, etc.