Compromís amb la Docència

L'EAP Dreta de l'Eixample des del començament ha volgut col·laborar en la formació de les futures generacions de professionals de l'àmbit de la salut com a aportació a la nostra societat.

Vam començar a col·laborar en la formació de pregrau d'Infermeria el 2005, de Treball Social el 2007 i de Medicina el 2009. El 2012 vam ser acreditats com a Centre Docent en Medicina Familiar i Comunitària pel Ministeri de Sanitat associat a UDACEBA i des del 2013 estem acreditats com a Centre Docent Multiprofessional en Atenció Familiar i Comunitària associat a UDACEBA.

Des del 2013 col·laborem com a centre de pràctiques dels Cicles Formatius de: Documentació Sanitària, Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques i Higiene Dental.

Som conscients que aquesta col·laboració no seria possible sense la participació generosa i voluntària dels nostres pacients. Demanem als nostres pacients que si en alguna ocasió l'activitat docent causa incomoditat, ho comparteixin amb el seu metge de família, pediatra o infermer.